Μεσσηνία: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε 64χρονος που είχε εξαφανιστεί

Μεσσηνία: Απαγχονισμένος εντοπίστηκε 64χρονος που είχε εξαφανιστεί
Άνδρες της ΕΜΑΚ (Αρχείο) eurokinissi

Πρόκειται για έναν 64χρονο μελισσοκόμο που ήταν έμπειρος σπηλαιολόγος και παλιός επικεφαλής ομάδας εθελοντών της περιοχής. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο, ενώ έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Νεκρός εντοπίστηκε από περιπατητή στη δασική περιοχή της Ιεράς Μονής Βαϊδενίτσας στην Μεσσηνιακή Μάνη, ο 64χρονος που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή από τις 18 Αυγούστου.

Πρόκειται για έναν 64χρονο μελισσοκόμο που ήταν έμπειρος σπηλαιολόγος και παλιός επικεφαλής ομάδας εθελοντών της περιοχής. Η περιοχή που εντοπίστηκε η σορός του, ήταν εντός του πυκνού δάσους, περίπου 200 μέτρα πιο πάνω από το μοναστήρι, όχι πολύ μακριά από το σημείο που είχε εντοπιστεί παρατημένο το αυτοκίνητό του. Η έντονη μυρωδιά τράβηξε την προσοχή του περιπατητή που πλησίασε και τον εντόπισε νεκρό.

Ο 64χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δέντρο από τους άντρες της Αστυνομίας που κλήθηκαν στο σημείο και σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, βγάζοντας αληθινούς έτσι τους αρχικούς φόβους που είχαν εκφραστεί από τα σημειώματα που είχε αφήσει πίσω του, ενώ τα αντικείμενά του και τα ρούχα του αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα