Μεσσηνία: Νέες φωτιές σε Κακαλέτρι και Μελιγάλα

Στιγμιότυπα από τα μέτωπα των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών. Τετάρτη 16 Αυγούστοτ 2017. (EUROKINISSI / ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ)
Στιγμιότυπα από τα μέτωπα των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών. Τετάρτη 16 Αυγούστοτ 2017. (EUROKINISSI / ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ) EUROKINISSI

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο νέες πυρκαγιές στο Κακαλέτρι και στον Μελιγαλά στην Μεσσηνία, δίχως να υπάρχει κίνδυνος για τυχόν κατοικημένες περιοχές

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο νέες πυρκαγιές στο Κακαλέτρι και στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Στο Κακαλέτρι που είναι και η πιο μεγάλη φωτιά, καίγεται δασική έκταση, με χαμηλή βλάστηση και πουρνάρια σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο, μέσα σε χαράδρα που καθιστά σχεδόν αδύνατη την πρόσβαση των επίγειων δυνάμεων.

Στο σημείο επιχειρούν 15 άντρες με 7 οχήματα και ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν 4 αεροσκάφη PZL.

Στο Μελιγαλά, η πυρκαγιά εντοπίζεται σε έκταση με ξηρά χόρτα κοντά στην βιομηχανική περιοχή και έχει γίνει κινητοποίηση για να μην υπάρξει τυχόν πρόβλημα με τις επιχειρήσεις. Στο σημείο επιχειρούν 16 άντρες της Πυροσβεστικής με 7 οχήματα.

Την ίδια ώρα σε μικροεστίες επιχειρεί η ισχυρότατη δύναμη της Πυροσβεστικής που παραμένει στην περιοχή του Πολύλοφου Δυτικής Αχαΐας, όπως και στον Βουτσαρά της Μεγαλόπολης, όπου η εικόνα και των δύο πύρινων μετώπων είναι ενθαρρυντική.

(Φωτό αρχείου)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Αχαΐα έξω από τις αυλές των σπιτιών. Εκκενώθηκε η Άρλα από ηλικιωμένους

Σε εξέλιξη φωτιά στην Τροιζηνία

SHARE:

24Media Network