Μπορούμε: Μαζί, μπορούμε περισσότερα

Μπορούμε: Μαζί, μπορούμε περισσότερα

“Η ιστορία ενός μοναχικού κάδου” μας καλεί να συμβάλλουμε στη λύση του υποσιτισμού για να μην πάει καμία μερίδα φαγητού χαμένη

Το νέο, συγκινητικό βίντεο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε» με τίτλο « Η ιστορία ενός μοναχικού κάδου» , παρουσιάζει τρόπους με τους οποίους καθημερινά σπαταλώνται μεγάλες ποσότητες τροφίμων, οι οποίες καταλήγουν στους κάδους σκουπιδιών.

Χαρακτηριστικά:

1/3 των τροφίμων που παράγονται παγκοσμίως καταλήγει στα σκουπίδια, σε ετήσια βάση.

ADVERTISING

173 κιλά τροφίμων σπαταλά κάθε Ευρωπαίος, σε ετήσια βάση.

793.000.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο υποσιτίζονται. Η  σπατάλη της Ευρώπης μπορεί να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες 200.000.000 συνανθρώπων μας.

Η Ιστορία ενός μοναχικού κάδου ενημερώνει πως το «Μπορούμε» σώζει καθημερινά περισσότερες από 20.000 μερίδες φαγητού και έχει προσφέρει συνολικά 16.000.000+ μερίδες φαγητού σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Το «Μπορούμε» έχει διαθέσει 40 τόνους φρέσκων λαχανικών και φρούτων, ενώ η ολιστική προσέγγιση του στο θέμα σπατάλης τροφίμων οδήγησε στη δημιουργία ενός καινοτόμου μηχανισμού προσφοράς, χάρη στον οποίο 1€ λειτουργικού κόστους αντιστοιχεί σε περισσότερες από 40 προσφερόμενες μερίδες.

Γίνε και εσύ ένας από τους 500+ εθελοντές που έχουν στηρίξει το «Μπορούμε».

Μαζί σου, σίγουρα Μπορούμε περισσότερα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Ιστορία ενός μοναχικού κάδου, στη σελίδα https://www.facebook.com/Boroume/videos/1463276947094956/.  Διαδώστε το και στηρίξτε κι εσείς την προσπάθεια του «Μπορούμε» ώστε να μην πηγαίνει «Καμία μερίδα φαγητού χαμένη»!

Το βίντεο είναι παραγωγή της Foss Productions, το σενάριο υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μελιτάς από την Bold Ogilvy σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ζώη, με τη χορηγία της Asset Ogilvy. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε το boroume.gr

SHARE:

24Media Network