Νέες φωτιές σε Κύμη και Αχαΐα – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Νέες φωτιές σε Κύμη και Αχαΐα – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Φωτιά στην Αχαΐα EUROKINISSI

Συναγερμός στην Πυροσβεστική μετά από πυρκαγιά σε δασική έκταση στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Σε εξέλιξη φωτιά και στην περιοχή Φλόκα της δυτικής Αχαΐας. Υπό έλεγχο η φωτιά στην Καλλιθέα Πάτρας.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/7) στον Κάλαμο του δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr η φωτιά καίει δασική έκταση ενώ στο σημείο πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν απειληθεί κατοικίες.

evima.gr

evima.gr

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 49 πυροσβέστες με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 20 οχήματα, με τη συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε και στη Δυτική Αχαΐα τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Φλόκα, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, σε χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων και γρήγορα πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στο σημείο επιχειρούν 52 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων και 20 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν και υδροφόρες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Καλλιθέα Πάτρας – Μία σύλληψη

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Καλλιθέα Πάτρας μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής, σύμφωνα με το pelop.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προχώρησαν σε μια σύλληψη.

Πρόκειται για κτηνοτρόφο που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για εμπρησμό από αμέλεια και του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα