Νεκρή εντοπίστηκε η 73χρονη αγνοούμενη στη Ραφήνα

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση για τον εντοπισμό νεαρού Ρουμάνου στη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου. Ο αναζητούμενος μαζί με δύο άλλους ανήλικους Αλβανούς έπεσαν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 02:00, όταν -σύμφωνα με την αστυνομία- οι νεαροί επιτέθηκαν στο φύλακα της πλαζ Αλίμου. Οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου και ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή μεταξύ των παραλιακών κέντρων διασκέδασης «ΑΜΜΟΣ» και «ΜΠΛΕ», κατά την οποία οι νεαροί έπεσαν στη θάλασσα για να αποφύγουν τη σύλληψη.(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση για τον εντοπισμό νεαρού Ρουμάνου στη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου. Ο αναζητούμενος μαζί με δύο άλλους ανήλικους Αλβανούς έπεσαν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια καταδίωξης τα ξημερώματα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 02:00, όταν -σύμφωνα με την αστυνομία- οι νεαροί επιτέθηκαν στο φύλακα της πλαζ Αλίμου. Οι νεαροί έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλίμου και ακολούθησε καταδίωξη στην περιοχή μεταξύ των παραλιακών κέντρων διασκέδασης «ΑΜΜΟΣ» και «ΜΠΛΕ», κατά την οποία οι νεαροί έπεσαν στη θάλασσα για να αποφύγουν τη σύλληψη.(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για νεκροψία μεταφέρεται το άψυχο σώμα της 73χρονης που αγνοείτο, από το μεσημέρι της Τρίτης

Νεκρή εντοπίστηκε το μεσημέρι σε παραλία της Αρτέμιδας, η 73χρονη, η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της Τρίτης, όταν είχε πάει για κολύμπι στην παραλία Μπλε Λιμανάκι της Ραφήνας.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νεκροψία- νεκροτομή.

Στην παραλία της περιοχής είχε βρεθεί νωρίτερα η τσάντα της 73χρονης που περιείχε το δελτίο ταυτότητάς της, ενώ εντοπίστηκε και σταθμευμένο Ι.Χ. όχημα, ιδιοκτησίας της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αγνοείται 73χρονη στη Ραφήνα

SHARE:

24Media Network