ΟΑΣΑ: Το επιβατικό κοινό ανταποκρίνεται στην επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα

ΟΑΣΑ: Το επιβατικό κοινό ανταποκρίνεται στην επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα

Η διοίκηση του ΟΑΣΑ εκφράζει την ικανοποίησή της για την εφαρμογή του μέτρου επιβίβασης από την μπροστινή πόρτα σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Μετά το κλείσιμο των πυλών σε μετρό και ηλεκτρικό, ο ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με την ΟΣΥ, προχώρησε στην εφαρμογή του μέτρου της επιβίβασης, σε λεωφορεία και τρόλεϊ, από την μπροστινή θύρα των οχημάτων, "με το επιβατικό κοινό να ανταποκρίνεται με συνέπεια", όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

"Το μέτρο αυτό, το οποίο τυγχάνει ευρείας εφαρμογής σε πανευρωπαϊκό (Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Βερολίνο, Ελσίνκι) και όχι μόνο επίπεδο, αποσκοπεί στην ομαλότερη ροή των επιβατών εντός του οχήματος, δεδομένου ότι οι επιβάτες εισέρχονται από την μπροστινή θύρα και αποβιβάζονται από τις υπόλοιπες. Παράλληλα, το μέτρο στοχεύει στη διασφάλιση των εσόδων του ομίλου ΟΑΣΑ και την ελαχιστοποίηση της εισιτηριοδιαφυγής" τονίζει ο ΟΑΣΑ.

"Για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, έχουν τοποθετηθεί ειδικά αυτοκόλλητα στα οχήματα του στόλου της ΟΣΥ, ενώ οι ενέργειες ενημέρωσης επεκτείνονται στις προμετωπίδες και στις οθόνες τηλεματικής των οχημάτων, στις «έξυπνες στάσεις» και στην εφαρμογή OASA Telematics. Σημειώνεται ότι κάθε επιβάτης οφείλει να επικυρώνει ηλεκτρονικό εισιτήριο / κάρτα, κατά την είσοδό του, σε λεωφορεία και τρόλεϊ. OΟΑΣΑ παρακολουθεί διαρκώς το συγκοινωνιακό έργο μέσω της εφαρμογής της τηλεματικής, κάτι το οποίο επιτρέπει την πραγματοποίηση λειτουργικών παρεμβάσεων, όπου κρίνεται σκόπιμο", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λεωφορεία: Γιατί οι οδηγοί αντιδρούν στην επιβίβαση από την μπροστινή πόρτα

Πρόεδρος εργαζομένων μετρό: Σε πολιτικά γραφεία υπάλληλοι εκδοτηρίων - Τρελή ταλαιπωρία για τα εισιτήρια

Ποιητές θα απαγγέλλουν έργα τους στο "040"

ADVERTISING

SHARE: