ΟΑΣΘ: Πήραν διαβεβαιώσεις οι εργαζόμενοι από τον Σπίρτζη

ΟΑΣΘ: Πήραν διαβεβαιώσεις οι εργαζόμενοι από τον Σπίρτζη
Ο Χρήστος Σπίρτζης Eurokinissi

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ συναντήθηκαν την Δευτέρα με τον Χρήστο Σπίρτζη και πήραν τις διαβεβαιώσεις που ήθελαν.

Εποικοδομητική χαρακτήρισε τη συνάντηση της Δευτέρας στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε: “πήραμε τις διαβεβαιώσεις που θέλαμε, έστω και προφορικά σε πρώτο στάδιο. Δεν θίγονται οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας μας, διασφαλίζονται οι θέσεις όλων των εργαζομένων και ο τρόπος με τον οποίο θα εκτελείται το συγκοινωνιακό έργο θα είναι υπέρ όλων των εμπλεκομένων. Περιμένουμε και γραπτώς τις δεσμεύσεις αυτές”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ίδιος επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις, προσθέτοντας ωστόσο ότι “το τι μέλλει γενέσθαι στο επόμενο διάστημα, θα εξαρτηθεί και από το τι θα κάνει το υπουργείο”.

Υπενθυμίζεται ότι για την προσεχή Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.

Η συνάντηση στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην Αθήνα έγινε ύστερα από αίτημα των εργαζομένων του ΟΑΣΘ και με αφορμή την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή για το μεταφορικό έργο αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση έγινε υπό τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη και συμμετείχαν τετραμελής αντιπροσωπεία του συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΘ, ο πρόεδρος του οργανισμού, Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος Σάββας Παναγιωτίδης και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα