Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ξεσπά: Προσβάλλουν τον πατέρα μας – Δεν σέβονται τις δύσκολες στιγμές

Η οικογένεια του Κώστα Ευριπιώτη ξεσπά: Προσβάλλουν τον πατέρα μας – Δεν σέβονται τις δύσκολες στιγμές
Κώστας Ευριπιώτης EUROKINISSI

Τον σεβασμό όλων στις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια ζητούν τα παιδιά του δημοφιλούς ηθοποιού, ευχαριστώντας τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του, αλλά και σχολιάζοντας ταυτόχρονα μεγάλο μέρος των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών για την κατάστασή του.

Μέσω ανάρτησης στο προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη στο Facebook, τα παιδιά του δημοφιλούς ηθοποιού και η μητέρα τους παίρνουν θέση σε όλα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για την κατάσταση της υγείας του.

Στην ανακοίνωση, ευχαριστούν τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη ένδειξη της αγάπης του. Ωστόσο, η οικογένεια δεν κρύβει το θυμό και την ενόχλησή της για μερίδα δημοσιευμάτων με πολύ προσωπικές στιγμές και λεπτομέρειες, που όπως τονίζουν δεν σέβονται τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια, αλλά προσβάλλουν και τον ίδιο τους τον πατέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός δίνει γενναία μάχη για τη ζωή από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα, έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του και όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα