Οπαδοί του Πανιωνίου οι νεαροί που επιχείρησαν να σηκώσουν πανό έξω από την ιταλική πρεσβεία

Τα στελέχη της Autostrade δεσμεύτηκαν για την ανοικοδόμηση της γέφυρας στη Γένοβα
Τα στελέχη της Autostrade δεσμεύτηκαν για την ανοικοδόμηση της γέφυρας στη Γένοβα AP

Σύμφωνα με ανάρτησή τους, οι οπαδοί του Πανιωνίου σήκωσαν το πανό που έγραφε στα ιταλικά «Γένοβα μην τα παρατάς» για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους φιλάθλους της Τζένοα, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι, μετά την κατάρρευση της γέφυρας.

Μέλη Συνδέσμου Φιλάθλων του Πανιωνίου επιχείρησαν να σηκώσουν το βράδυ πανό έξω από την πρεσβεία της Ιταλίας, στην Αθήνα, σχετικά με την κατάρρευση της γέφυρας της Γένοβας, που προκάλεσε το θάνατο δεκάδων ανθρώπων, αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με την ανάρτηση αυτή, οι οπαδοί του Πανιωνίου σήκωσαν το πανό που έγραφε στα ιταλικά «Γένοβα μην τα παρατάς» για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους φιλάθλους της Τζένοα, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι.

Σημειώνεται ότι περίπου δεκαπέντε άτομα -σύμφωνα με την αστυνομία- που σήκωσαν το πανό, μόλις είδαν αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και μηχανές και έφυγαν από την πρεσβεία. Η αστυνομία προχώρησε αργότερα σε προσαγωγές επτά ατόμων, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Απετράπησαν από την ΕΛ.ΑΣ. νεαροί που επιχείρησαν να ανοίξουν πανό μπροστά από την ιταλική πρεσβεία

Βίντεο-σοκ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα

Γένοβα: Στους 43 οι νεκροί από την κατάρρευση της γέφυρας

SHARE:

24Media Network