Ωρωπός: Νοσηλευτές έπλεναν 70χρονη γυναίκα με λάστιχο σε πυλωτή – “Είναι ντροπή”, λέει ο δήμαρχος

Ωρωπός: Νοσηλευτές έπλεναν 70χρονη γυναίκα με λάστιχο σε πυλωτή – “Είναι ντροπή”, λέει ο δήμαρχος

Αντιδράσεις στα social media μετά την κυκλοφορία μιας φωτογραφίας από τον Ωρωπό, στην οποία νοσηλευτές φαίνονται να πλένουν μια 70χρονη γυναίκα με λάστιχο σε πυλωτή. "Αισθάνομαι αποτροπιασμό", λέει ο δήμαρχος.

Αποτροπιασμό προκαλεί μια φωτογραφία από τον Ωρωπό που κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία φαίνεται μια γυμνή γυναίκα ξαπλωμένη πάνω σε κουβέρτα, ενώ χωρίς τα ρούχα της, την οποία νοσηλευτικό πλήρωμα ασθενοφόρου την πλένει με λάστιχο σε πυλωτή πολυκατοικίας.

Το περιστατικό συγκλονίζει, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το νοσηλευτικό πλήρωμα του δημοτικού ασθενοφόρου, έχει κληθεί να παραλάβει μια 70χρονη γυναίκα με ψυχολογικά προβλήματα από την κατοικία της, η οποία έχει εγκαταλειφθεί και ζει εντελώς μόνη σε διαμέρισμα της παραλίας Μαρκόπουλου.

Την εικόνα επιβεβαίωσε ο δήμαρχος της περιοχής, ο οποίος δήλωσε πως ενημερώθηκε για το περιστατικό, δηλώνοντας πως αισθάνεται αποτροπιασμό και ντροπή.

«Το ξέρω το περιστατικό και δυστυχώς είναι αληθινό. Περιήλθε σε γνώση μου πριν από δύο ώρες και πραγματικά δεν έχω λόγια για να εκφραστώ. Είναι ντροπή. Είναι ξεφτιλίκι άνευ προηγουμένου που μας γυρίζει αιώνες πίσω» τόνισε σε έξαλλη κατάσταση στο GRTimes, o δήμαρχος Ωρωπού, Γιώργος Γιασημάκης.

Ο τελευταίος μάλιστα πρόσθεσε πως αν και Κυριακή, «ήδη έχουν κινηθεί η διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσει ΕΔΕ για το περιστατικό. Το ασθενοφόρο δεν είναι του ΕΚΑΒ, είναι δημοτικό ωστόσο το διαχειρίζεται ιδιωτική εταιρεία. Επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη και του ζήτησα να μη σταματήσει τη λειτουργία του ασθενοφόρου, ωστόσο απαίτησα να απομακρυνθεί σήμερα κιόλας το συγκεκριμένο πλήρωμα. Πήγαμε το βράδυ στο γραφείο, ετοιμάσαμε τα έγγραφα και αύριο μπαίνει πρωτόκολλο και ξεκινά η διαδικασία», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Να σημειωθεί ότι σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γιασημάκης υπογραμμίζει πως «ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή. Ως δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα ΕΔΕ που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές απ’ όπου και αν προέρχονται σε θα μείνουν ατιμώρητες».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version