Π.Σ.Ε.Α.Α. για Νικολαΐδη: “Εκτός από μεγάλος αθλητής ήταν και μεγάλος άνθρωπος”

Π.Σ.Ε.Α.Α. για Νικολαΐδη: “Εκτός από μεγάλος αθλητής ήταν και μεγάλος άνθρωπος”
Αλέξανδρος Νικολαΐδης eurokinissi

Τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη εκφράζει ο Π.Σ.Ε.Α.Α. και ευχαριστεί τον εκλιπόντα για την προσφορά του στις πανανθρώπινες αξίες.

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έστειλε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης (Π.Σ.Ε.Α.Α.).

Στο μήνυμά του, ο Π.Σ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ευχαριστεί τον εκλιπόντα για την προσφορά του στις πανανθρώπινες αξίες.

“Εκτός όμως από μεγάλος αθλητής ήταν και μεγάλος άνθρωπος με θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο” σημειώνει στην ανακοίνωσή του.

Η ανακοίνωση του Π.Σ.Ε.Α.Α.

“Ένας μεγάλος άνθρωπος και αθλητής, ο συνάδελφος Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδικα από τη ζωή και δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Οκτωβρίου του 1979. Σπούδασε Φυσική Αγωγή στο ΑΠΘ. Άρχισε το Tae Kwon Do το 1982, σε ηλικία τριών ετών ενώ το επάγγελμά του ήταν πυροσβέστης. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην κατηγορία των +80 κιλών πήρε το αργυρό μετάλλιο. Το 2008, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Ρώμη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των +87 κιλών. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο κατέκτησε και πάλι το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των +80 κιλών.

Εκτός όμως από μεγάλος αθλητής ήταν και μεγάλος άνθρωπος με θέληση για ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο, αφού ακόμα και ενώπιον του επερχόμενου θανάτου του θέλησε να αφήσει μία παρακαταθήκη για το μέλλον και την αντιμετώπιση της επιθετικής μορφής του καρκίνου που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία δύο χρόνια, μία δοκιμασία που περνούσε με αξιοπρέπεια.

Όπως δήλωσε σε σχετική ανάρτησή του και ενώ γνώριζε ότι έρχεται το μοιραίο: «Τελευταία επιθυμία μου είναι, τα δύο αυτά μετάλλια, να βγουν σε δημοπρασία και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά μου. Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου.».

Αλέξανδρε αντίο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Ο σύλλογός μας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ευχαριστεί τον εκλιπόντα για την προσφορά του στις πανανθρώπινες αξίες.

Εκ του Δ.Σ. του Π.Σ.Ε.Α.Α.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα