Παναγιώτης Δημητράς: Δεσμεύονται λογαριασμοί του με εντολή της Αρχής για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

Παναγιώτης Δημητράς: Δεσμεύονται λογαριασμοί του με εντολή της Αρχής για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος
Παναγιώτης Δημητράς INTIME NEWS

Μετά από έρευνα που είχε διατάξει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χ. Βουρλιώτης, καταγράφονται ενδεχόμενες κολάσιμες πράξεις του κ. Δημητρά και ζητείται η έρευνα για το ενδεχόμενο απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Διαταγή δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων του εκπροσώπου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά καθώς και των ΜΚΟ που φέρεται να ελέγχει, έχει εκδώσει η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος η οποία απέστειλε πόρισμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τις δραστηριότητες του ελεγχόμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πόρισμα που συνέταξε η Αρχή, μετά από έρευνα που είχε διατάξει ο επικεφαλής της, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, καταγράφονται ενδεχόμενες κολάσιμες πράξεις του κ. Δημητρά και ζητείται η έρευνα για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος με επίκεντρο την οικονομική δραστηριότητα του κ. Δημητρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκτίμηση των ελεγκτών της Αρχής είναι ότι ο κ. Δημητράς δεν διαχειριζόταν ορθά τις χρηματοδοτήσεις που λάμβανε για την υποστήριξη δράσεων σχετικών με τα ανθρώπινα δικαιώματα, χρησιμοποιώντας τα χρήματα για άλλους σκοπούς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα