Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανήλικοι πέντε από τους οκτώ συλληφθέντες για τα επεισόδια

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανήλικοι πέντε από τους οκτώ συλληφθέντες για τα επεισόδια
Στιγμιότυπο από το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Eurokinissi Sports

Ημεδαποί ηλικίας 16-17 ετών είναι οι πέντε εκ των συλληφθέντων για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Κάτω των 18 ετών είναι πέντε από τα οκτώ άτομα που έχουν συλληφθεί για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 16-17 ετών.

Εν τω μεταξύ, στο Αυτόφωρο Τριμελές παραπέμφθηκαν για να δικαστούν οι συλληφθέντες, αφού όπως προέκυψε οι κατηγορούμενοι διέπραξαν μόνο πλημμελήματα.

Μάλιστα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργήματα σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της αντίστασης κατά της αρχής, της διατάραξης κοινής ειρήνης και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός εξέδωσε διάταξη με την οποία τους απαγορεύει την προσέλευση σε αγωνιστικούς χώρους.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version