Παρουσία Παυλόπουλου η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ρίο

Παρουσία Παυλόπουλου η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στο Ρίο
NEWSPORTS

Στους Βραζιλιάνους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του ερχόμενου καλοκαιριού, θα παραδοθεί η Φλόγα την Μ. Τετάρτη, σε τελετή που θα γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Το ταξίδι της επί ελληνικού εδάφους θα ολοκληρώσει την Μ. Τετάρτη η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, η οποία θα παραδοθεί στους Βραζιλιάνους διοργανωτές σε τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο (17:00).

Το παρών θα δώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ το Ρίο θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Κάρλος Νούζμαν, ο οποίος θα παραλάβει την Ολυμπιακή Φλόγα από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρο Καπράλο.

Θα προηγηθεί τελετουργικό από την Πρωθιέρεια Κατερίνα Λέχου και τις Ιέρειες που έχει εμπνευστεί η χορογράφος Άρτεμις Ιγνατίου υπό τους ήχους της μουσικής του συνθέτη Γιάννη Ψειμάδα.

Τη Φλόγα θα φέρει στο Παναθηναϊκό Στάδιο ολοκληρώνοντας την λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους, η παγκόσμια πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Κατερίνα Νικολαΐδου.

Μετά την αποχώρηση της Φλόγας, θα ακολουθήσει εορταστικό πρόγραμμα με τον Σάκη Ρουβά, την Φιλαρμονική  Δήμου Αθηναίων, την παιδική Χορωδία ΕΟΕ, βραζιλιάνικο συγκρότημα και την Εταιρεία Ορχηστικής Τέχνης «ΒΑΚΧΑΙ».

Λόγω της τελετής παράδοσης της Φλόγας, η ΕΛ.ΑΣ. έχει ανακοινώσει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα ενώ αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

SHARE:

24Media Network