Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη – “Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου”

Πέραμα: Συγκλονίζει η σύζυγος του νεκρού εργάτη – “Να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου”
Συγκέντρωση εργαζομένων στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος Eurokinissi

Πόνος αλλά και οργή από τη σύζυγο του 47χρονου θύματος στο εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος. "Έλεος, φτάνει".

Την ώρα που η οργή των εργαζομένων ξεχειλίζει για το εργατικό δυστύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, με έναν 47χρονο να χάνει τη ζωή του και άλλα δύο άτομα να τραυματίζονται σοβαρά, ανείπωτη είναι η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του θύματος.

Η σύζυγος του άτυχου εργάτη έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα το οποίο και διαβάστηκε στον “αέρα” του τηλεοπτικού σταθμού Open, κάνοντας λόγο για έναν “υπέροχο πατέρα και σύζυγο” και παράλληλα απαιτώντας να βρεθούν οι ένοχοι.

Καλημέρα σας. Είμαι η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα. Θα ήθελα να μεταφέρετε τα λόγια μου εις μνήμην του συζύγου μου. Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων. Με εκτίμηση σε όλες τις οικογένειες που χάνουν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους”.

Υπενθυμίζεται πως οι εργαζόμενοι στην ζώνη του Περάματος προχωρούν σε νέα 24ωρη απεργία, ενώ στις 19.00 πραγματοποιούν παμπειραϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή, απαιτώντας την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και την εντατικοποίηση των ελέγχων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα