Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξανά στη φυλακή μετά την απολογία της στην ανακρίτρια

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξανά στη φυλακή μετά την απολογία της στην ανακρίτρια
Ρούλα Πισπιρίγκου INTIME NEWS

Πίσω στη φυλακή οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την ολοκλήρωση της 4ωρης απολογίας της στην ανακρίτρια για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας. Όσα υποστήριξε η υπεράσπιση της κατηγορούμενης.

Με ένα πολυσέλιδο υπόμνημα εμφανίστηκε ενώπιον της 18ης ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ολοκλήρωσε πριν από λίγη ώρα την απολογία της.

Ύστερα από 4 περίπου ώρες στο ανακριτικό γραφείο, η 33χρονη μετήχθη πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9χρονη Τζωρτζίνα δεν χωρεί νέα προφυλάκιση. Κι αυτό γιατί η Ρούλα Πισπιριγκου έχει ήδη προφυλακιστεί για σκέλος της ίδιας δικογραφίας και συγκεκριμένα για την ανθρωποκτονία του παιδιού.

Πλέον, η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα προκειμένου να εισηγηθεί ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών αν η κατηγορούμενη θα πρέπει να δικαστεί τόσο για την ανθρωποκτονία όσο και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Σε δηλώσεις του, ο συνήγορος υπεράσπισης, Όθωνας Παπαδοπουλος, ανέφερε ότι κατατέθηκε ένα λεπτομερές υπόμνημα. «Η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων», υποστήριξε, τονίζοντας ότι η εντολέας του εμμένει πως «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα