Σατανική απάτη γυναικολόγου: Έκανε άμβλωση σε γυναίκα που δεν ήταν έγκυος

Σατανική απάτη γυναικολόγου: Έκανε άμβλωση σε γυναίκα που δεν ήταν έγκυος

Ποιο το σατανικό σχέδιο μιας γυναικολόγου στη Χαλκίδα, προκειμένου να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από μια 40χρονη (vid)

Μια απίστευτη υπόθεση εκδίκασε πρόσφατα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, το οποίο έκρινε ένοχη μια 60χρονη γυναικολόγο για απάτη, απόπειρα απάτης και ψευδή ιατρική βεβαίωση.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, όταν μία 40χρονη μητέρα τριών παιδιών από χωριό της Εύβοιας, επισκέφτηκε τη γυναικολόγο στο ιατρείο της προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ Παπ. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, η γιατρός έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της, αποκαλύπτοντας στη γυναίκα ότι ήταν έγκυος, παρουσιάζοντας της μάλιστα πλαστό υπερηχογράφημα. Η 40χρονη πείστηκε ότι εγκυμονούσε και συμφώνησε με την γιατρό να υποβληθεί σε άμβλωση αντί 800 ευρώ, καθώς δεν ήθελε άλλο παιδί.

Η διαδικασία προχώρησε και το θέμα έδειξε να σταματάει εκεί. Λίγους μήνες αργότερα όμως, η 40χρονη επισκέφτηκε ξανά την γυναικολόγο, η οποία της είπε και πάλι ψέμματα ότι ήταν έγκυος, ζητώντας αυτή τη φορά 750 ευρώ για να της κάνει υποτίθεται άμβλωση.

Τότε μπήκαν υποψίες στην 40χρονη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι πήγε σε ιδιωτική κλινική για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν κυοφορούσε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. Η γυναικολόγος συνελήφθη με το ποσό των 750 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα αλλά αφέθηκε ελεύθερη, δηλώνοντας αθώα και θύμα συκοφαντικής δυσφήμησης.

Το δικαστήριο την καταδίκασε σε φυλάκιση 29 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ ενώ άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερη, συνεχίζοντας να ασκεί το καθήκοντα της.

Πληροφορίες από eviazoom.blogspot.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σατανική απάτη γυναικολόγου

SHARE:

24Media Network