Σχιστό: Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό – “Πήγαμε να αποφύγουμε μια αλεπού”

Σχιστό: Αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό – “Πήγαμε να αποφύγουμε μια αλεπού”
ερτ

Στον γκρεμό βρέθηκε αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Τρίτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι ανήλικοι επιβαίνοντες και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σώοι κατάφεραν να απεγκλωβιστούν οι τέσσερις νέοι ηλικίας 14, 16, 17 και 18 ετών από το ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο έπεσε στο γκρεμό στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Το ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης (16/5) στο Σχιστό και συγκεκριμένα στην οδό Αθανασίου Διάκου στην θέση Πυροβολία το αυτοκίνητο έπεσε στον γκρεμό ύψους 15 μέτρων, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Όπως είπε ένας από τους επιβάτες του οχήματος που μίλησε στην ΕΡΤ περιγράφοντας το περιστατικό, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους μια αλεπού με αποτέλεσμα ο οδηγός να τρομάξει και να ρίξει το αυτοκίνητο στον γκρεμό.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου που ευτυχώς φορούσαν ζώνες, χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από το αυτοκίνητο που είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής η οποία επιχείρησε προκειμένου να απεγκλωβίσει τα άτομα που επέβαιναν στα πίσω καθίσματα. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τους τραυματισμένους επιβαίνοντες, ενώ ο 18χρονος οδηγός υπέγραψε και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ένας από αυτούς, ηλικίας 14 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και οι άλλοι δύο στο Θριάσιο. Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται σοβαρή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα