Σε ρόλο σκουπιδιάρη ο Απόστολος Γκλέτσος

Σε ρόλο σκουπιδιάρη ο Απόστολος Γκλέτσος

Διαβάστε για ποιο λόγο ο δήμαρχος Στυλίδας, μετά το ξύλο κατά εργολάβου που του πρότεινε μίζες, αποφάσισε να "πάει βόλτα" με σκουπιδιάρικο στο κέντρο της πόλης (Vid)

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι του δήμου Στυλίδας, όταν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής αντίκρισαν τον δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο, ανεβασμένο σε απορριμματοφόρο του Δήμου, να κάνει κανονική βάρδια, μαζεύοντας σκουπίδια από τις περιοχές Αγ. Μαρίνα, Βασιλική και Στυλίδα.

Σε ρόλο σκουπιδιάρη ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο ίδιος αποφάσισε να συνδράμει στο δύσκολο έργο των εργαζομένων και αντί να περάσει τις πασχαλινές ημέρες με φίλους και συγγενείς, έμεινε έξω στο δρόμο για οκτώ ώρες, προκειμένου να βοηθήσει στην καθαριότητα του δήμου.

Σε ρόλο σκουπιδιάρη ο Απόστολος Γκλέτσος

Το δύσκολο μάλιστα έργο της αποκομιδής σκουπιδιών είναι αποφασισμένος να το επαναλάβει, όπως ο ίδιος δήλωσε σε δημοσιογράφο του lamiareport.gr.

"Ο Δήμαρχος δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον", δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε ότι με την παρούσα συμβολική πράξη του, επιθυμεί να περάσει το μήνυμα του εθελοντισμού.

"Ο Δήμαρχος πρέπει να δίνει το παράδειγμα στους εργαζόμενους για να μπορεί αύριο να τους ζητήσει να δουλέψουν μια ώρα παραπάνω αν χρειαστεί και οι ίδιοι να το κάνουν εθελοντικά".

Σε ρόλο σκουπιδιάρη ο Απόστολος Γκλέτσος

Οι κάτοικοι των περιοχών από όπου περισυνέλεξε σκουπίδια ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσαν ότι "δεν έχει ξαναυπάρξει τόσο καλός δήμαρχος. Όλοι για αυτόν μιλάνε".

Πηγή: www.lamiareport.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γκλέτσος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γκλέτσος: Έσπασα στο ξύλο εργολάβο που μου πρότεινε μίζες

Ο Γκλέτσος μαζεύει σκουπίδια

SHARE: