Σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας η ΛΑΕ

Σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας η ΛΑΕ

Έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται η Λαϊκή Ενότητα καθώς, όπως λένε τα μέλη της, εκπλειστηριάζεται αγροτεμάχιο και 4 σπίτια

Τα μέλη της ΛΑΕ βρίσκονται έξω από γραφείο συμβολαιογράφου ζητώντας, όπως λένε να ανέβουν στο γραφείο να δουν αν διενεργούνται οι προγραμματισμένοι για τις 10:00 πλειστηριασμοί.

Σύμφωνα με τους ίδιους, εκπλειστηριάζεται ένα αγροτεμάχιο στον Ωρωπό για χρέος 80.000 ευρώ με τιμή εκκίνησης 110.000 ευρώ και 4 σπίτια στα Λιόσια συνολικής αξίας 259.000 ευρώ.

ADVERTISING

Οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί με πανό απέναντι από το γραφείο φωνάζοντας συνθήματα, ενώ αντιπροσωπεία τους με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη διαπραγματεύεται με την αστυνομία προκειμένου να μπορέσει να μπει στο συμβολαιογραφικό γραφείο.

Σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας η ΛΑΕ

Η αστυνομία ενημέρωσε τα μέλη της ΛΑΕ ότι η συμβολαιογράφος δεν είναι στο γραφείο της και αρχικά είπε πως είχε εντολή να μην επιτρέψει την είσοδο στους διαδηλωτές. Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις ο κ. Λαφαζάνης με τον κ. Στρατούλη, συνοδευόμενοι από έναν αστυνομικό ανέβηκαν στην πολυκατοικία ώστε να διαπιστώσουν αν εκτελείται η διαδικασία.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαφαζάνης ενημερώθηκαν ότι ο πλειστηριασμός του αγροτεμαχίου στον Ωρωπό δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από αγοραστές, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία των διαδηλωτών"


 

SHARE:

24Media Network