Σέρρες: Συγκινούν τα μηνύματα μαθητών για τον 11χρονο – Λουλούδια και κεριά στο σχολείο

Σέρρες: Συγκινούν τα μηνύματα μαθητών για τον 11χρονο – Λουλούδια και κεριά στο σχολείο

Ανείπωτη θλίψη στις Σέρρες για τον θάνατο του 11χρονου Βασίλη μετά από έκρηξη στο σχολείο του. Συμμαθητές του τον αποχαιρετούν με λουλούδια και μηνύματα στο προαύλιο.

Λευκά λουλούδια, κεριά και συγκινητικά μηνύματα αφήνουν από νωρίς το πρωί της Τρίτης (06/11), αρκετοί γονείς και μαθητές στο 9ο δημοτικό σχολείο Σερρών, όπου σημειώθηκε η έκρηξη του λέβητα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 11χρονος Βασίλης.

Η τοπική κοινωνία των Σερρών έχει βυθιστεί στη θλίψη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε ένας μικρός μαθητής.


«Κάντε χώρο εκεί ψηλά, έρχεται να παίξει ο Βασίλης», γράφει το χαρτί που άφησε μαθητής στην πόρτα του σχολείου μαζί με ένα λουλούδι, όπως φαίνεται και στις εικόνες του ThessToday.gr, δείχνοντας την απέραντη θλίψη που επικρατεί.

Σημειώνεται ότι στο σχολείο βρέθηκαν σήμερα πραγματογνώμονες της Ελληνικής Αστυνομίας για να διερευνήσουν τα αίτια της φονικής έκρηξης, ενώ νωρίτερα κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μετέφερε την πόρτα που έπεσε πάνω στους τρεις μαθητές πίσω από το σχολείο προκειμένου να ελεγχθεί.

Το απόγευμα η κηδεία του 11χρονου

Η κηδεία του άτυχου Βασίλη είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 16:00, το απόγευμα στο Α’ Νεκροταφείο Σερρών, ενώ την ίδια στιγμή αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα για τους χαροκαμένους γονείς που το παιδί τους έχασε τη ζωή του ακαριαία από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην αυλή του σχολείου του.

Κλειστά τα σχολεία στις Σέρρες

Ο δήμος Σερρών ανακοίνωσε ότι τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την κηδεία του παιδιού, ενώ το 9ο Δημοτικό Σχολείο, όπου σημειώθηκε η τραγωδία, δεν θα λειτουργήσει μέχρι νεοτέρας. Παράλληλα, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των εορταστικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί για τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version