Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα αναβολικών

Στη φυλακή οι κατηγορούμενοι για το κύκλωμα αναβολικών

Συνολικά 11 άτομα κατηγορούνται για την υπόθεση, εκ των οποίων τέσσερα έχουν πάρει το δρόμο της φυλακής, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν οι δύο από τους κατηγορούμενους για συμμετοχή σε κύκλωμα αναβολικών, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν μερικές ημέρες.

Συνολικά 11 κατηγορούνται για την υπόθεση εκ των οποίων συνολικά τέσσερις έχουν πάρει τον δρόμο της φυλακής, μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή. Ανάμεσά τους ένας 47χρονος, στέλεχος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness Ελλάδας και ένας 37χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στα Χανιά.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυήσεων.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 47χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα παραβίασης αθλητικού κανονισμού καθώς το bodybuilding δεν είναι αναγνωρισμένο ως άθλημα. Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως τα αναβολικά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για δική του χρήση και όχι για εμπορία.

Αντίστοιχη υπερασπιστική γραμμή είχαν -κατά πληροφορίες- και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, οι οποίοι δήλωσαν χρήστες αναβολικών ουσιών και αθλητές bodybuilding.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα