Στο αρχείο οι καταγγελίες Αγγελή

Στο αρχείο οι καταγγελίες Αγγελή

"Δεν προέκυψαν παντάπασι ενδείξεις η υπόνοιες που να πιθανολογούν έστω τη διάπραξη αξιοποίνων πράξεων" αναφέρεται στο σχετικό πόρισμα

Στο αρχείο μπαίνουν τελικά οι δύο αναφορές που ειχε καταθέσει ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Αγγελής, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως υπήρξε προσπάθεια παρέμβασης στο έργο του σχετικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Στο πόρισμά του, που αριθμεί περισσότερες από 110 σελίδες, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Μανώλης Ρασιδάκης, που χειρίστηκε την έρευνα, υποστηρίζει πως "δεν προέκυψαν παντάπασι ενδείξεις η υπόνοιες που να πιθανολογούν έστω τη διάπραξη αξιοποίνων πράξεων εκ μέρους των αναφερομένων εισαγγελικών λειτουργών ως υπόπτων τέλεσης αξιοποίνων πράξεων στις αναφορές του εισαγγελέως Εφετών Ιωάννη Αγγελή".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καταγγέλλων εισαγγελικός λειτουργός δεν προσήλθε να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας. Από την πλευρά του, ο Μ. Ρασιδάκης έλαβε καταθέσεις από περίπου 20 δικαστές και εισαγγελείς, οι οποίοι είχαν σε διάφορα δικονομικά στάδια ασχοληθεί με κάποιο κομμάτι από την υπόθεση Βγενόπουλου. Κατά τις ίδιες πηγές δεν υπήρξε ούτε ένας εισαγγελικός ή δικαστικός λειτουργός που να υποστήριξε ότι υπήρξε προσπάθεια παρέμβασης στο έργο του είτε στην υπόθεση Βγενόπουλο είτε σε κάποια άλλη.

SHARE:

24Media Network