Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών
Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν διακινητές κάνναβης στην Δυτική Αττική και στην δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν διακινητές ηρωίνης, στα Διόδια Αφιδνών

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, στο πλαίσιο της δράσης της για τον εντοπισμό και τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αττική, πραγματοποίησε, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, έρευνες σε δύο οικίες στον Ασπρόπυργο και στην Ελευσίνα.

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες, δύο άντρες ηλικίας 29 και 31 ετών και μία 30χρονη. Από την έρευνα στην οικία στον Ασπρόπυργο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1.932 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 141 γραμμαρίων, δύο ζυγαριές ακριβείας, τρίφτες και συσκευές καπνίσματος κάνναβης, πιστόλι, κυνηγετική καραμπίνα, πλήθος φυσιγγίων και καλύκων, 3.360 ευρώ, αστυνομική ράβδος και έξι κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα στην οικία στην Ελευσίνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 28,7 γραμμαρίων, δύο πιστόλια κρότου, κυνηγετική καραμπίνα, πλήθος φυσιγγίων, δύο μαχαίρια, τρίφτες κάνναβης, 300 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στην δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στον Σταθμό Διοδίων Αφιδνών, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, δύο άτομα, ένας 53χρονος Αλβανός και ένας 44χρονος Έλληνας, για κατοχή και μεταφορά προς περαιτέρω διακίνηση ποσότητας ηρωίνης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίσθηκαν οι δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε στα Διόδια Αφιδνών.

Μετά από έρευνα στο όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους δύο κιλών και 80 γραμμαρίων (εντός ταξιδιωτικού σάκου), 1.670 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα