Συναγερμός στον Πύργο: Εξαφανίστηκε κοριτσάκι 2 ετών κοντά σε αρδευτικό κανάλι

Συναγερμός στον Πύργο: Εξαφανίστηκε κοριτσάκι 2 ετών κοντά σε αρδευτικό κανάλι
patrisnews.gr

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛΑΣ για την εύρεση ενός δίχρονου κοριτσιού, τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν κοντά σε αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.

Αναστάτωση επικρατεί στον Πύργο Ηλείας, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός ανήλικου κοριτσιού μόλις δύο ετών, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν κοντά σε αρδευτικό κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το patrisnews, τόσο οι συγγενείς του δίχρονου παιδιού, όσο και οι αρχές εκτιμούν ότι έχει πέσει σε κεντρικό αυλάκι του ΓΟΕΒ. Για τον λόγο αυτό μάλιστα, από την στιγμή που ξεκίνησαν οι έρευνες σήμερα το μεσημέρι, έχει διακοπεί και η ροή νερού.

Στις έρευνες, εκτός από τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και τους πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, συμμετείχε και ειδική ομάδα έρευνας και διάσωσης από την 6 Ε.Μ.Α.Κ. της Πάτρας, με την συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου.

Στο σημείο των ερευνών βρέθηκε και ομάδα δυτών της ίδιας υπηρεσίας, χωρίς να κάνει κατάδυση στο νερό, αλλά και βάρκα που τελικά δεν χρησιμοποιήθηκε. Όμως, αύριο το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση στο νερό για τον εντοπισμό του μικρού κοριτσιού.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα