Συνελήφθησαν 32 για τα επεισόδια έξω από τη Βουλή

Συνελήφθησαν 32 για τα επεισόδια έξω από τη Βουλή
Επεισόδιο μικρής έκτασης στην συγκέντρωση "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ",όταν ομάδα αντιεξουσιαστών έκαψε στο πλάι του άγνωστου στρατιώτη σημαία της Ευρωπαϊκής ένωσης.Προσαγωγές από την αστυνομία,Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Από τις 36 προσαγωγές για τα χθεσινά επεισόδια στη συγκέντρωση "Μένουμε Ευρώπη", οι 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις

Από τις 36 συνολικά προσαγωγές ατόμων που έγιναν χθες το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μπροστά στο κτίριο της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης «Μένουμε Ευρώπη», οι 32 μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελιοδιεκίο της Αθήνας παραπέμθηκαν για να δικαστούν 31 από τους συλληφθέντες των επεισοδίων, τα οποία σημειώθηκαν χθες κατά την τελευταία διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος.

Το πρωί συνολικά 32 άτομα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερις πράξεις σε βαθμό πλημμελήματος, και συγκεκριμένα για: διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνσυνης σωματιής βλάβης, διακεκριμένη φθορά με φωτιά απο κοινού και παρανομη κατοχή φωτοβολίδων.

Από τους 32 κατηγορούμενους, ένας -ανηλικος- αφέθηκε ελεύθερος και αναμένεται να παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι χθες οι αντιεξουσιαστές στράφηκαν με φωτοβολίδες εναντίον διαδηλωτών που απάντησαν με πυροσβεστήρες. Άλλοι έκαψαν ευρωπαϊκές σημαίες. Οι αντιεξουσιαστές προσπάθησαν να μπουν στη διαδήλωση και λίγο νωρίτερα αλλά απομακρύνθηκαν από άνδρες των ΜΑΤ.

Μάλιστα, στη συγκέντρωση έδωσε το παρών και ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καθώς και άλλοι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου από το “μέτωπο” της αντιπολίτευσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα