Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η Αστυνομία

Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η Αστυνομία

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν την Τρίτη οι γονείς της 4χρονης Μαρίας - Ειρήνης με τις κατηγορίες της παραμέλησης και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο

Με την βοήθεια παιδοψυχολόγου θα προσπαθήσει η Ασφάλεια να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη στην μικρή Μαρία-Ειρήνη Πρίντεζη και κάτω από ποιες ακριβώς συνθήκες εξαφανίστηκε απο το σπίτι του παππού της στον Ασπρόπυργο.

Το 4χρονο κοριτσάκι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ακολούθησε κάτι σκυλάκια και στην πορεία χάθηκε και χρειάστηκε να κοιμηθεί τη νύχτα στο ύπαιθρο και στα χόρτα, μέχρι που σήμερα το μεσημέρι εντοπίστηκε από περαστικούς στην περιοχή Αφαία του Χαϊδαρίου, 4 χλμ. μακριά από το σπίτι που του παππού της όπου εξαφανίστηκε χθες, όταν πήγε να δει το πόνυ που έχει εκεί ο παππούς της.

Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση χθες, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το πραγματικό. Λόγω της συγκεκριμένης καταγγελίας ξεκίνησε η έρευνα που κατέληξε στον εντοπισμό της τετράχρονης.

Από την πλευρά του όμως ο παππούς του παιδιού δήλωσε πως θεωρεί ότι το παιδί έπεσε θύμα αρπαγής και πιθανόν από έναν αθίγγανο με τον οποίο τσακώθηκε τις προηγούμενες ημέρες…

Το παιδάκι φέρεται να είπε στον Λιμενικό και τις δύο γυναίκες που το εντόπισαν αρχικά, πως το άφησαν να φύγει, ωστόσο η μέχρι τώρα εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως δεν υπήρχε δόλος αλλά καθαρή αμέλεια. Τα σημάδια που έφερε το παιδάκι στο μάγουλο και τα πόδια του ταιριάζουν με αμυχές από χόρτα και την περιγραφή του ότι κρύωνε την νύχτα και περιφερόταν στο ύπαιθρο, όπου και κοιμήθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, οι αξιωματικοί της οποίας κρατούν επιφυλάξεις για την υπόθεση και θα επιμείνουν στη διερεύνησή της…

Οι γονείς κλήθηκαν για κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας του Χαϊδαρίου, όπου αποφασίστηκε να κρατηθούν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παραμέληση εποπτείας και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία για καθαρά προληπτικούς λόγους, όπου εξετάζεται από παιδοψυχολόγο. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού θα οδηγηθούν αύριο με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία στον Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα