Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 30χρονη στην Καβάλα, αφήνοντας σημείωμα στην 3χρονη κόρη της

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 30χρονη στην Καβάλα, αφήνοντας σημείωμα στην 3χρονη κόρη της

Μια 30χρονη νοσοκόμα από τη Καβάλα έβαλε τέλος στη ζωή της, λόγω σημαντικών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε

Μια νοσηλεύτρια από την Καβάλα έβαλε τέλος στη ζωή της, παίρνοντας υπερβολική δόση ινσουλίνης και αφήνοντας ένα συγκινητικό σημείωμα και δυο λούτρινα αρκουδάκια στην 3χρονη κόρη της.

"Να σκέφτεσαι τη μανούλα όταν κρατάς τα αρκουδάκια, να με θυμάσαι..." είχε γράψει η αγανακτισμένη μητέρα στο κοριτσάκι της.

Η 30χρονη είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της το βράδυ της Πέμπτης και η σορός της εντοπίστηκε στην περιοχή της Παναγίας στην Καβάλα. Μαρτυρίες του φιλικού της κύκλου αναφέρουν πως η ίδια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και μετά τον χωρισμό της με τον πατέρα της μικρής, ζούσε με τη μητέρα της.

Η τελευταία βάρδια που έκανε στο Νοσοκομείο Καβάλας ως αποκλειστική νοσοκόμα ήταν στις 2 Δεκεμβρίου, ενώ σύμφωνα με συναδέλφους της αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε επιχειρήσει άλλες δυο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας εντόπισε ψαράς στα βράχια κάτω από την πλατεία Μεχμέτ Αλί. Περιοχή που είναι δυσπρόσιτη, για αυτό και δεν είχε εντοπιστεί από τις αρχές που πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό της. Οι αστυνομικοί βρήκαν χάπια και σύριγγες με ινσουλίνη, που έδειχναν ότι αυτοκτόνησε με υπερβολική δόση. Στην τσάντα της ήταν το σημείωμα προς την κόρη της.

(Πηγή: xanthinea)

SHARE:

24Media Network