Θέμης Αδαμαντίδης: Τι είπε για τον ξυλοδαρμό του από μπράβους

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μετά τον ξυλοδαρμό του

"Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου" δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην Καλλιθέα.

Συνέντευξη Τύπου για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης, έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, την ώρα που πήγαινε σε ένα ραντεβού, στην Καλλιθέα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη και μώλωπες. Όπως υποστηρίζει οι δράστες ήταν μπράβοι, που ενήργησαν κατ'΄εντολή επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται σε νυχτερινά κέντρα.

«Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου», είπε μεταξύ άλλων ο Θ. Αδαμαντίδης.

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Έλληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ. Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Θύμα ξυλοδαρμού ο Θέμης Αδαμαντίδης

SHARE: