Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου από αστυνομικό – “Πήγε να τον πνίξει”

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 15χρονου από αστυνομικό – “Πήγε να τον πνίξει”
Αστυνομικός SOOC

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε ένα ανήλικο αγόρι από αστυνομικό, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η μητέρα του. Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με κακώσεις στο κεφάλι και μώλωπες.

Μία σοκαριστική καταγγελία για ξυλοδαρμό ανηλίκου από αστυνομικό έγινε από τους γονείς ενός 15χρονου αγοριού στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν το 15χρονο αγόρι έπαιζε με έναν φίλο του στην πλατεία Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη και εκεί, πήραν μία τσάντα με τρόφιμα που ανήκε σε μια κυρία. Τότε τους είδαν κάποιοι περίοικοι μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος έσπευσε να επιπλήξει τα παιδιά.

Σύμφωνα ωστόσο με την καταγγελία των γονέων ο άνδρας χτύπησε τον 15χρονο, τον έριξε κάτω και έβαλε το πόδι του πάνω στο παιδί όσο βρισκόταν στο έδαφος.

Το παιδί νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από την Πέμπτη και φέρει κακώσεις στο κεφάλι αλλά και μώλωπες.

Μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” η μητέρα του 15χρονου ανέφερε πως το παιδί της δέχθηκε μία πολύ γερή επίθεση από τον αστυνομικό, ενώ δήλωσε πως μόλις πληροφορήθηκε το περιστατικό ζήτησε τον λόγο από τον αστυνομικό και εκείνος της είπε αρχικά «καλά του έκανα» και στη συνέχεια – τής είπε – να ειδοποιήσει τον σύζυγό της να πάει να τον βρει.

Ο πατέρας του 15χρονου, βρήκε τον αστυνομικό και τον χτύπησε. Ο αστυνομικός πήγε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, συνελήφθησαν και οι δύο, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από εντολή εισαγγελέα.

Το παιδί μου δέχθηκε μία πολύ γερή επίθεση από τον αστυνομικό. Με ενδιαφέρει η υγεία του παιδιού μου, το οποίο νοσηλεύεται από την Πέμπτη με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι του, και πιο μεγάλα τραύματα είναι τα ψυχολογικά που έχει υποστεί αυτό το παιδί. Είναι 15 ετών, σε κρίσιμη ηλικία”, είπε η μητέρα του 15χρονου.

Όσο για το τι συνέβη, η μητέρα ανέφερε πως το παιδί βρήκε μία παρατημένη σακούλα με κρέας και την άφησε στο προαύλιο της Εκκλησίας, νομίζοντας ότι θα την πάρει κάποιος που την έχει ανάγκη, ενώ ο φίλος του πήγε τη σακούλα στην κάτοχο, η οποία δεν έκανε καμία καταγγελία για κλοπή.

“Ο αστυνομικός αποφάσισε να πάει κατά πάνω στο παιδί μου και με υβριστικά σχόλια για το χρώμα του, γιατί είναι λίγο πιο μελαμψό από εμένα, και αυτό με ρώτησε το παιδί, εάν ‘φταίει’ το χρώμα του. Είμαστε στο 2023 και πρέπει να απολογηθεί ένα παιδί για το χρώμα του. Τον έβριζε και τον φώναζε ‘κλέφτη’. Τον έριξε κάτω και τον πάταγε επί 4 λεπτά. Είναι σε ισχυρό σοκ το παιδί, δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, βλέπει εφιάλτες ότι το πνίγουν. Πήγε να τον πνίξει. Μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός. Έχει μία κάκωση στο κεφάλι. Κάναμε μήνυση στον αστυνομικό, έγινε και μήνυση από τον αστυνομικό στον σύζυγό μου”, δήλωσε η μητέρα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα