Θρίλερ με τον εντοπισμό σκελετού που ανήκει σε γυναίκα λίγο έξω από την Ερέτρια

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Περιπολικό της ΕΛΑΣ EUROKINISSI

Το μακάβριο εύρημα εντόπισε ένας βοσκός σε βραχώδες κατηφορικό σημείο. Είχε φθαρμένα γυναικεία ρούχα και παπούτσια και έχει μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών για περαιτέρω εξέταση.

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα ήρθε ένας βοσκός χθες το πρωί σε βραχώδες κατηφορικό σημείο, δύο μέτρα κάτω από έναν χωματόδρομο στην Ερέτρια όπου εντόπισε έναν ανθρώπινο σκελετό ανάμεσα στα βράχια.

Το σημείο είναι περίπου στην 4η χιλιομετρική θέση της Επαρχιακής Οδού Ερέτριας-Θεολόγου, στην Εύβοια. Στο σημείο έφτασαν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας και της Ασφάλειας Χαλκίδας που ερευνούν την υπόθεση με έντονη υποψία εγκληματικής ενέργειας. Ο σκελετός πιθανόν ανήκε σε γυναίκα καθώς πάνω του ήταν φθαρμένα γυναικεία ρούχα και παπούτσια και έχει μεταφερθεί για περαιτέρω ανάλυση και λήψη DNA στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από την Ασφάλεια Χαλκίδας γίνεται έρευνα στην βάση εξαφανισμένων προσώπων αν και από έναν πρώτο έλεγχο τουλάχιστον για την περιοχή, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, άρα η έρευνα αυτή έχει πιο διευρυμένο χαρακτήρα πλέον και αναμένονται τα αποτελέσματα, όπως και το πόρισμα από την ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση για να καθοριστεί με ακρίβεια το φύλο και ο χρόνος θανάτου έστω κατά προσέγγιση κλπ.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τέλος στην "καριέρα" διαρρήκτη που ανατίναζε ΑΤΜ με την μέθοδο "PLOFKRAAK"

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αιφνίδια διακοπή, κατέρρευσε ο Πατέλης

Λαύριο: Φωτιά κοντά στη Βιομηχανία Όπλων - Εκκενώθηκε δομή μεταναστών

SHARE:

24Media Network