‘Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη’, λέει ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη

‘Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη’, λέει ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη

Οι πρώτες αντιδράσεις των δικηγόρων της οικογένειας της άτυχης εφοριακού και του πατέρα της, μετά την ανακοίνωση για τη σύλληψη του δολοφόνου της

Την παρουσίαση των στοιχείων από την Αστυνομία περιμένει η δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη, ενώ ο δικηγόρος του πατέρα, Κώστα Ζέμπερη, τονίζει πως τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη.

Μετά την σύλληψη ενός άνδρα για την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της Δώρας είπε μιλώντας στο News 24/7: «Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για έναν άνδρα 58 ετών σεσημασμένο. Το κίνητρό του ήταν η ληστεία όπως είχα πει από την πρώτη στιγμή και απ’ όσο ξέρουμε βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών» είπε ο Απόστολος Λύτρας. Συμπλήρωσε δε, πως «ο πατέρας της Δώρας θέλει να ευχαριστήσει πολύ τις αρχές και ελπίζει ότι πλέον θα σταματήσει το μαρτύριο των τόσων ημερών» ενώ θέλησε να συμπληρώσει πως «Για όλα τα υπόλοιπα από εδώ και στο εξής τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη».

Την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας περιμένει και η οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη σχετικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού.

Όπως είπε μιλώντας στο News 24/7 η δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου «Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση της Aστυνομίας.  Δεν έχουμε ενημερωθεί περαιτέρω για την σύλληψη ή για ομολογία. Ξέρουμε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο αλλά θα περιμένουμε να ενημερωθούμε κι εμείς επισήμως. Αυτή την ώρα είμαι με την οικογένεια και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη».

Η Ασφάλεια Αττικής πάντως, στις 12 το πρωί της Τετάρτης έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση της εξιχνίασης της υπόθεσης, αφού σχηματίζεται πλέον δικογραφία σε βάρος του συλληφθέντα για ανθρωποκτονία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα