Τραγωδία στην Κρήτη: Εξέπνευσε 9χρονος που τραυματίστηκε από πτώση

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΚΑΒ
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΚΑΒ EUROKINISSI

Η οικογένεια Ρομά έμενε στην Αθήνα απ΄όπου είχε μετακινηθεί το τελευταίο διάστημα στα Χανιά, εκεί που συνέβη δηλαδή και το τραγικό αυτό συμβάν.

Δύσκολες ώρες για μία οικογένεια Ρομά, που αποχαιρετά το 9χρονο παιδί της, το οποίο εξέπνευσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά από πτώση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το παιδί κατέληξε στις 11.30, το βράδυ της Πέμπτης 14 Νοεμβρίου, μετά από την νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όπου είχε μεταφερθεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις  από το Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν τα κατάφερε.

Όπως ανέφερε ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης στο cretapost, η χειρουργική επέμβαση έγινε στα Χανιά ωστόσο χρειάστηκε να νοσηλευτεί περαιτέρω και στο ΠΑΓΝΗ όπου και μεταφέρθηκε στις 28 Οκτωβρίου.

Η οικογένεια Ρομά έμενε στην Αθήνα απ΄όπου είχε μετακινηθεί το τελευταίο διάστημα στα Χανιά, εκεί που συνέβη δηλαδή και το τραγικό αυτό συμβάν.

Μάλιστα από το νοσοκομείο κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες ώστε η σορός του ποδιού να μεταφερθεί στην Αθήνα για να γίνει η κηδεία του.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όσο διάστημα το παιδί νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ η οικογένεια του είχε “στήσει” δύο κλούβες στο πάρκινγκ του ΠΑΓΝΗ όπου και “διέμεναν”, ώστε να βρίσκονται στο πλευρό του παιδιού τους.

Πηγή: 

cretapost

SHARE: