Τροχαίο στην Κατεχάκη: Ο γιατρός που παρέσυρε τον αστυνομικό τού έδωσε τις πρώτες βοήθειες

Τροχαίο στην Κατεχάκη: Ο γιατρός που παρέσυρε τον αστυνομικό τού έδωσε τις πρώτες βοήθειες
Τροχαίο στην Κατεχάκη INTIME NEWS

Να κρατήσει στη ζωή τον αστυνομικό που παρέσυρε προσπάθησε ο γιατρός που επέβαινε στο μοιραίο όχημα. "Δεν τον είδα καθόλου" δήλωσε στους αστυνομικούς.

Τις προσπάθειες του γιατρού που οδηγούσε το όχημα και παρέσυρε τον αστυνομικό στη λεωφόρο Κατεχάκη να τον κρατήσει στη ζωή, επεσήμανε η εκπρόσωπος τύπου της ΕΛΑΣ, μιλώντας για τον 43χρονο συνάδελφό της που άφησε το πρωί της Παρασκευής (2/6) την τελευταία του πνοή.

Όπως σημείωσε, μιλώντας στο Star, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν αυτός που αρχικά έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο αστυνομικό πριν να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε βαρύτατα τραυματισμένο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Παράλληλα, είπε για τον συνάδελφό της ότι ήταν ένας αστυνομικός με πολλά χρόνια εμπειρίας στην Τροχαία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου φέρεται να είπε στους αστυνομικούς αμέσως μετά το σοκαριστικό τροχαίο ότι δεν είδε καθόλου τον αστυνομικό.

Για τον 43χρονο μίλησε και ο πατέρας του στο Star, λέγοντας για τον γιο του: “Ήταν το πιο καλό παιδί. Όποιον και να ρωτήσετε στην Τροχαία θα σας πει γι’ αυτόν. Δεν χάλαγε χατήρι σε κανέναν. Όλοι οι συνάδελφοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια, ήταν με το χαμόγελο”.

Για το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή ο γιος του, είπε ότι είχε πάει να κάνει αυτοψία και έπειτα τον παρέσυρε το όχημα. “Οι γιατροί ό,τι μπορούσαν αλλά πήγε στο νοσοκομείο χωρίς σφυγμό” εξήγησε στη συνέχεια, για να συμπληρώσει στο τέλος πως “οι καλοί φεύγουν δυστυχώς“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα