Τροχαίο στην Κηφισίας: Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι – Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης

Τροχαίο στην Κηφισίας: Σε κρίσιμη κατάσταση το 3χρονο κοριτσάκι – Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης
glomex/ερτ

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Παίδων νοσηλεύεται το 3χρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε από μηχανή στην Κηφισίας. Στον Ευαγγελισμό η 58χρονη που το συνόδευε.

Διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρθηκε στο Χαλάνδρι το πρωί της Πέμπτης (01/06) από μηχανή μαζί με μια 58χρονη γυναίκα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την Εθνικής Αντιστάσεως.

Όπως έγινε γνωστό, το γεωργιανής καταγωγής παιδάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων. Είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και οι γονείς του.

Η 58χρονη, επίσης Γεωργιανή, που ήταν μαζί με το παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου νοσηλεύεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση, αλλά όχι σε ΜΕΘ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οικιακή βοηθό.

Η μηχανή κινούμενη με ταχύτητα στο ρεύμα προς Κηφισιά παρέσυρε τη γυναίκα και το μικρό παιδί ενώ, προσπαθούσαν να περάσουν κάθετα τον δρόμο. Ο 35χρονος μοτοσικλετιστής έχει συλληφθεί.

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα