Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου

Δύο περιστατικά διαρρήξεων μέσα σε λίγες ώρες σε υπερπολυτελείς κατοικίες των νοτίων προαστίων ήρθαν στο φως μέσα από δύο βίντεο ντοκουμέντα.

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος στο σπίτι του στη Βούλα, το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα και ενώ βρισκόταν εκτός Αθηνών με τη σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα, και ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας.

Μέσα από την εκπομπή “Live News”, προβλήθηκαν βίντεο ντοκουμέντα από τις δύο διαρρήξεις σε υπερπολυτελή σπίτια στα Νότια Προάστια, ένα εξ αυτών στην κατοικία του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., άγνωστος, αφού εισέβαλε στον κήπο της τριώροφης μεζονέτας του επιχειρηματία, μπήκε στο σπίτι από το παράθυρο του δεύτερου ορόφου και αφαίρεσε 5 πανάκριβα ρολόγια – ανάμεσά τους και δύο Rolex πολύ μεγάλης αξίας.

Όπως αναφέρει το MEGA, στο πρώτο βίντεο, φαίνεται ο δράστης να βγαίνει από το σπίτι του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκου, όταν σχεδόν ένα 24ωρο νωρίτερα είχε μπει μαζί με τον συνεργό του σε σπίτι πασίγνωστου επιχειρηματία, όσο εκείνος βρισκόταν στην εκκλησία το βράδυ της Ανάστασης.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να κάνει ένα μεγάλο άλμα για να πηδήξει τη μάντρα από το σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου με αρκετή άνεση. Σκαρφαλώνει στην εξώπορτα του διπλανού σπιτιού και τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση με τα πέντε Rolex που έκλεψε.

Λίγο νωρίτερα, η οικιακή βοηθός στο σπίτι του Δημήτρη Φιντιρίκου ακούγεται να ουρλιάζει σοκαρισμένη, καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο δράστες, όσο οι ιδιοκτήτες του σπιτιού λείπουν για τις πασχαλινές τους διακοπές.

Οι Αρχές αναλύουν και στις δύο περιπτώσεις ό,τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας αλλά και τυχόν ίχνη που άφησαν πίσω τους για να τους ταυτοποιήσουν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα