Βουλιαράτες: Προσήχθησαν πέντε Έλληνες μετά την κηδεία Κατσίφα

Βουλιαράτες: Προσήχθησαν πέντε Έλληνες μετά την κηδεία Κατσίφα
Κηδεία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες Αλβανίας Eurokinissi

Κρατούνται προσωρινά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους από την Αλβανική αστυνομία - Συνολικά από το πρωί έως τώρα έχουν προσαχθεί 9 Έλληνες υπήκοοι στο αλβανικό έδαφος.

Συνεχίζονται οι προσαγωγές Ελλήνων εντός του αλβανικού εδάφους από την Αλβανική Αστυνομία. Συνολικά από το πρωί έως τώρα έχουν προσαχθεί 9 Έλληνες υπήκοοι στο αλβανικό έδαφος, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δώσει η Αλβανική Αστυνομία στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι τέσσερις πρώτοι που προσήχθησαν το πρωί στα σύνορα έχουν αφεθεί πλέον ελεύθεροι και έχουν ήδη επιστρέψει στην Ελλάδα και οι προσαγωγή τους έγινε, γιατί έφεραν στις μπλούζες τους σύμβολα που κρίθηκαν ότι υποκινούν το μίσος και σκουφιά FullFace και έτσι δεν τους επετράπη η είσοδος από την Αλβανική Αστυνομία, στην Επικράτειά της.

Οι επόμενες 5 προσαγωγές έγιναν μετά την κηδεία σε βάρος συγγενούς του Κατσίφα και εκπροσώπους συλλόγων, ενώσεων των βορειοηπειρωτών, και πρώην εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι ακόμα κρατούνται προσωρινά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν και το πρωί όμως από την ΕΛ.ΑΣ. για όσους πέρασαν τα σύνορα για Αλβανία μήπως μετέφεραν κάτι παράνομο και τους έγιναν συστάσεις για αυτοσυγκράτηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα