Ξάνθη: Μητέρα εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της – Οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε

Ξάνθη: Μητέρα εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της – Οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε
Βρέφος (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Ξάνθης μετά την εγκατάλειψη ενός βρέφους λίγων μόλις ωρών από την 27χρονη μητέρα του, η οποία υποστήριξε ότι δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί μόλις γέννησε.

Με ένα περιστατικό εγκατάλειψης βρέφους αλλά και μία σκληρή αλήθεια ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές της Ξάνθης, όταν μία 27χρονη μητέρα θέλησε να εγκαταλείψει το μωρό της, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του την Παρασκευή (02/06).

Το Σάββατο, περίπου στις 12.30 το μεσημέρι, η νεαρή μητέρα πέρασε το κατώφλι του τμήματος Αβδήρων, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 27χρονη μητέρα φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί μόλις έφερε στον κόσμο το αγοράκι της.

«Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα», είπε η ίδια.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι στις 00.30 -σχεδόν 14 ώρες μετά τη γέννηση του- τηλεφώνησε στον αδερφό της, λέγοντάς του ότι βρήκε ένα μωρό έξω από το σπίτι της γιαγιά τους.

Οι αστυνομικοί άκουσαν με πολύ προσοχή όσα του περιέγραψε η 27χρονη και στη συνέχεια ενημέρωσαν την αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης. Με εντολή της εισαγγελίας η μητέρα δεν συνελήφθη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, με συνδρομή αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Ξάνθης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης τόσο για να υποβληθεί σε εξετάσεις όσο και για να πάρει πίσω το μωρό της.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε γυναικολογική και ψυχιατρική εξέταση για την 27χρονη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα