Ξάνθη: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη του φονικού

Ξάνθη: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον δράστη του φονικού
Στιγμιότυπο από το βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης στην Ξάνθη Caption/Glomex

Αποκαλυπτικό βίντεο στο οποίο διακρίνεται ο 37χρονος δράστης του φονικού στο Δροσερό Ξάνθης να αρπάζει τη 15χρονη κοπέλα που θα παντρευόταν τον γιο του.

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από την αρπαγή της 15χρονης κοπέλας στην Ξάνθη από τον δράστη του φονικού στο Δροσερό.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψαν αστυνομικές πηγές, ο 45χρονος που δέχτηκε τους πυροβολισμούς και σκοτώθηκε, ήταν παππούς της 15χρονης κοπέλας, την οποία είχε “πουλήσει” ως νύφη στον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες μετά τον αρραβώνα των δυο ανηλίκων, ο 45χρονος παππούς άλλαξε γνώμη και πήρε πίσω στο σπίτι τη νύφη, αρνούμενος να επιστρέψει το ποσό των 6.000 που είχε λάβει ως ανταμοιβή για τον γάμο της εγγονής του.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε σήμερα, Τετάρτη (22/3) το MEGA, διακρίνεται ο 37χρονος να αρπάζει την 15χρονη που θα παντρευόταν τον 17χρονο γιο του.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται τα επεισόδια στο Δροσερό, όπου σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πυρπόλησαν και πάλι το σπίτι του καθ’ ομολογία δολοφόνου και επιχειρούν να παρεμποδίσουν την πρόσβαση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στο σημείο.

Σύμφωνα με το xanthipost.gr, η κατάσταση εντείνεται όσο περνούν οι ώρες και εκφράζονται φόβοι πως η βεντέτα που ξεκίνησε θα συνεχιστεί.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής για τη δολοφονία του 45χρονου έχουν συλληφθεί συνολικά 4 άτομα, καθώς εκτός από τον 37χρονο ενώπιον της Δικαιοσύνης παραπέμπονται οι δύο γιοί και ο γαμπρός του. Οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα