Ζάκυνθος: “Στο αυτοκίνητο είχε 50 βαθμούς” – Τι δήλωσε ο αστυνομικός που διέσωσε το βρέφος

Ζάκυνθος: “Στο αυτοκίνητο είχε 50 βαθμούς” – Τι δήλωσε ο αστυνομικός που διέσωσε το βρέφος
Δυνάμεις της Αστυνομίας απεγκλώβισαν βρέφος που είχαν ξεχάσει οι γονείς του σε ΙΧ στη Ζάκυνθο imerazante.gr

Τις συνθήκες στις οποίες εντόπισε το ενός έτους βρέφους κλειδωμένο στο αυτοκίνητο Ζάκυνθο, περιέγραψε ένας εκ των αστυνομικών που διέσωσαν το παιδί.

Ένας από τους αστυνομικούς που εκλήθησαν για να βγάλουν το μωρό που ήταν κλειδωμένο για πάνω από μισή ώρα μέσα σε αυτοκίνητο στη Ζάκυνθο, αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο όχημα όταν έγινε η διάσωση.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αστυνομικός σημείωσε πως το παιδί «ήταν σαν χαμένο» όταν ξεκλείδωσαν την πόρτα, ενώ η θερμοκρασία μέσω στο αυτοκίνητο ήταν πολύ υψηλή.

«Ήταν έτοιμο να πάθε θερμοπληξία, έκαιγε. Είχαν αφήσει και ένα τάμπλετ και όταν το έκανα στην άκρη, έκαιγε», πρόσθεσε.

«Μέσα στο αυτοκίνητο είχε 50 βαθμούς» συνέχισε, ενώ όταν η μητέρα του είπε πως στη Δανία συνηθίζουν να αφήνουν τα παιδιά στα αυτοκίνητα, εκείνος της απάντησε πως εκεί δεν είναι τόσο υψηλές οι θερμοκρασίας.

Ερωτώμενος για το εάν είχε επαφή με το μωρό, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, εκτίμησε πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό από εκεί που ήταν ενώ, επικαλούμενος μαρτυρίες περιοίκων, είπε ότι το παιδί ήταν μέσα στο αυτοκίνητο για περισσότερη από μισή ώρα.

«Εμείς κάναμε γύρω στα 6-7 λεπτά να φτάσουμε, μετά την κλήση. Φτάνοντας στο σημείο, μας είπαν οι περίοικοι ότι ήταν μισή ώρα μέσα» ανέφερε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα