Πρόκληση Ακσενέρ: Κάποιος να κλείσει το στόμα του Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ

Πρόκληση Ακσενέρ: Κάποιος να κλείσει το στόμα του Έλληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ
H Μεράλ Ακσενέρ AP

Ανεβαίνουν επικίνδυνα οι τόνοι στα ελληνοτουρκικά. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Μεράλ Ακσενέρ να προχωρήσει σε λεκτική ακροβασία με "θύμα" τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Σε μία υπέρ το δέον σκληρή δήλωση η Μεράλ Ακσενέρ, αφού κατηγόρησε για ενδοτισμό τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απέναντι στην Ελλάδα, αναρωτήθηκε ποιος θα κλείσει το στόμα του Ελληνα αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη.

Η δεξιά πολιτικός κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο και την κυβέρνηση που οι υπουργοί του δεν βγάζουν άχνα στον ασύδοτο – όπως είπε- Έλληνα αρχηγό του Γενικού Επιτελείου.

«Για να έχεις εθνική στάση πρέπει πρώτα να έχεις εθνική συνείδηση. Να, ένα άλλο παράδειγμα. Όποιος μένει σιωπηλός απέναντι στις απειλές της Ελλάδας, δεν μπορεί να μιλάει για εθνική στάση. Ο θρασύδειλος Έλληνας αρχηγός του Γενικού Επιτελείου απειλεί την Τουρκία. Κανείς δεν γνωρίζει από όρια πια. Ακόμη και ο υπουργός σου του Τουρισμού οργανώνει ταξίδια σε υπό κατοχή εδάφη, σε υπό κατοχή νησιά λέγοντας ότι είναι ελληνικά και δεν βγάζεις άχνα. Επομένως, ποιος είναι εκείνος που θα κλείσει το στόμα του ασύδοτου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Ελλάδας; Ποιος;», αναρωτήθηκε η εθνικίστρια Ακσενέρ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα