Η Οκάσιο Κορτέζ αποκάλυψε πώς ο Τραμπ “τρόλαρε τον εαυτό του”

Η Οκάσιο Κορτέζ αποκάλυψε πώς ο Τραμπ “τρόλαρε τον εαυτό του”
H βουλεύτρια των Δημοκρατικών, Αλεξάνδρια Οκάσιο-Κορτέζ AP

Πώς αντέδρασαν οι βουλεύτριες των Δημοκρατικών στα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την ομιλία του για την "κατάσταση της ένωσης".

Η βουλευτής των Δημοκρατικών, Αλεξάνδρια Οκάσιο Κορτέζ, δήλωσε το βράδυ της Τρίτης πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, “τρόλαρε” ακούσια τον εαυτό του κατά την ομιλία του για την “Κατάσταση της Ένωσης”, την πρώτη αφότου οι Δημοκρατικοί κέρδισαν την πλειοψηφία στο αμερικανικό κοινοβούλιο.

Όταν ο Τραμπ δήλωσε ότι η Αμερική “έχει περισσότερες γυναίκες να υπηρετούν στο κονγκρέσο από κάθε άλλη στιγμή στην ιστορία της”,αναφέρει η Κορτέζ, η ίδια και άλλες γυναίκες δεν μπορούσαν παρά να γελάσουν καθώς “σχεδόν όλες οι γυναίκες είναι στην πλευρά των Δημοκρατικών, επομένως, δεν νομίζω ότι κατάλαβε την ειρωνία αυτού που έλεγε”.

Επίσης, ο αμερικανός Πρόεδρος, δεν περίμενε την αντίδραση που έλαβε από την πλευρά των Δημοκρατικών όταν ανέφερε γεμάτο περηφάνια: “Κανείς δεν έχει επωφεληθεί περισσότερο από την ακμάζουσα οικονομία μας από τις γυναίκες, οι οποίες έχουν καταλάβει το 58% των θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν την περασμένη χρονιά”.

Αφού οι γυναίκες των Δημοκρατικών πανηγύρισαν ειρωνικά σε αυτή την ατάκα, ο Τραμπ ανέφερε: “Δεν έπρεπε να το κάνετε αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα