Απαξιώνει τον ΟΗΕ ο Αχμαντινετζάντ

default image

Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πως δεν ανησυχεί για οποιαδήποτε νέα απόφαση του ΟΗΕ για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του

Ο ιρανός πρόεδρος Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ δήλωσε πως δεν ανησυχεί για οποιαδήποτε νέα απόφαση του ΟΗΕ για το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του και προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει στη Δύση να παρεμποδίσει την επιστημονική πρόοδο της Τεχεράνης. “Το ιρανικό έθνος δεν αποδίδει την παραμικρή αξία στις αποφάσεις σας” τόνισε ο Αχμαντινετζάντ σε ομιλία του στην πόλη Σένμαν,ανατολικά της Τεχεράνης.

“Είμαστε στο τελικό στάδιο και αν οι δυτικές δυνάμεις θέλουν να συνεχίσουν σε λάθος δρόμο και να υιοθετήσουν άλλη μία απόφαση ανάλογη των προηγουμένων,δεν θα μας επηρέασουν,καθώς το ιρανικό έθνος πιστεύει ότι δεν αξίζουν ούτε μία δεκάρα. Αυτό που λέει το ιρανικό έθνος για το πυρηνικό πρόγραμμα είναι μόνο μία λέξη και αυτή είναι `δικαιοσύνη`. Αν υπάρχει δίκαιο αυτό πρέπει να είναι το ίδιο για όλους” τόνισε ο ιρανός πρόεδρος.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης που μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση ,το σύνθημα που κυριάρχησε στο πλήθος ήταν : ” Η πυρηνική ενέργεια είναι δικαίωμά μας” 

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα