Αυστραλία: Προσγείωσε αεροσκάφος για πρώτη φορά στη ζωή του, ενώ ο πιλότος είχε λιποθυμήσει

Αυστραλία: Προσγείωσε αεροσκάφος για πρώτη φορά στη ζωή του, ενώ ο πιλότος είχε λιποθυμήσει
TWITTER

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Αυστραλία όταν κατά το πρώτο μάθημα προσγείωσης αεροσκάφους, ο εκπαιδευτής λιποθύμησε με αποτέλεσμα ο μαθητής να κληθεί να κάνει μόνος του την απογείωση για πρώτη φορά στη ζωή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του 9News και του CNN, ο Μαξ Σίλβεστερ, μαθητευόμενος πιλότος, κατάφερε να προσγειώσει μικρό αεροσκάφος με τη βοήθεια ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, με τους οποίους ήρθε σε επαφή μετά από επείγουσα κλήση.

"Ξέρεις να πετάς αεροπλάνο;", ακούγεται να ρωτάει ένας ελεγκτής κυκλοφορίας κατά την ηχογραφημένη κλήση τον Μαξ. "Όχι, είναι το πρώτο μου μάθημα", απάντησε εκείνος,

ADVERTISING

Διατηρώντας την ψυχραιμία τους οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας έκανα ερωτήσεις στο μαθητευόμενο για την κατάσταση υγείας του εκπαιδευτή, ο οποίος δεν ανταποκρινόταν. "Δουλειά σου αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνεις προσηλωμένος στο αεροσκάφος", ακούγεται ένας ελεγκτής να του λέει, ενώ του τόνισε ότι κάνει "καταπληκτική δουλειά".

Με αυτοπεποίθηση ο μαθητευόμενος πιλότος πραγματοποίησε μία αψεγάδιαστη προσγείωση μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που ήταν εκείνη τη στιγμή στο αεροδρόμιο.

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στο αεροδρόμιο Jandakot, νότια της πόλης του Περθ, στη Δυτική Αυστραλία

Πηγή: 

9news

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυστραλία
SHARE:

24Media Network