Αυτή είναι η ξανθιά influencer που πετούσε καρέκλες από ταράτσα

Αυτή είναι η ξανθιά influencer που πετούσε καρέκλες από ταράτσα

Συνελήφθη, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας χρηματική εγγύηση η instagram influencer που πετούσε καρέκλες από ουρανοξύστη.

Η 19χρονη instagram influencer, Marcella Zoia, παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα του Τορόντο την περασμένη Τετάρτη, μετά την κυκλοφορία βίντεο στο οποίο καταγράφεται να πετάει καρέκλα από ταράτσα ουρανοξύστη.

Η ίδια πετούσε καρέκλες από τον 45ο όροφο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Το βίντεο κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή προκαλώντας πολλαπλές και δικαιολογημένες αντιδράσεις.

Το οικιστικό συγκρότημα στο οποίο βρισκόταν αποτελείται από ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Airbnb σύμφωνα με τη Canadian Broadcasting Corporation.

Η Airbnb ανακοίνωσε πάντως πως η Zoia δεν είχε ενοικιάσει διαμέρισμα στο εν λόγω κτίριο, αλλά ήταν φιλοξενούμενη. “Ερευνούμε το συμβάν”, ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, διευκρινίζοντας πως η 19χρονη ήταν προσκεκλημένη τρίτου ατόμου, ενώ κατά τη διάρκεια του επίμαχου συμβάντος στο διαμέρισμα ήταν συνολικά τέσσερα άτομα. Ο εκπρόσωπος της Airbnb, Ben Breit, δήλωσε πως συνεργάστηκαν με την τοπική αστυνομία για την ταυτοποίηση και των τεσσάρων.

 

Η αστυνομία ταυτοποίησε τη νεαρή, κοινοποίησε τα στοιχεία της στο διαδίκτυο ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για εκείνη και τελικά εμφανίστηκε και παραδόθηκε μόνη της. Η 19χρονη είχε 4.000 followers στο Instagram και μετά τη σύλληψή της διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της.

 

Μετά την καταδίκη της κατέβαλε εγγύηση 2.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη. Επίσης, της απαγορεύτηκε οποιαδήποτε επαφή με τους τέσσερις που ήταν μαζί της κατά την καταγραφή του βίντεο.

“Είναι συντετριμμένη από το γεγονός. Έχει καταλάβει το σφάλμα της και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούσε να τραυματίσει κάποιον”, ανακοίνωσε ο δικηγόρος της.

Η ίδια δήλωσε πως κατανοεί τη δημόσια οργή εναντίον της, απολογούμενη για την πράξη της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα