Διατροφή με ποντίκια και βάτραχους

default image

Ένας Κινέζος δήλωσε ότι το γεγονός ότι επί 40 χρόνια κατάπινε ζωντανούς βατράχους και ποντικούς τον βοήθησε να έχει καλή υγεία

Ένας άνδρας στη νοτιοανατολική Κίνα δήλωσε ότι το γεγονός ότι επί 40 χρόνια κατάπινε ζωντανούς βατράχους και ποντικούς τον βοήθησε να μην έχει εντερικά προβλήματα και να γίνει δυνατότερος. Ο Τζιάνγκ Μουσένγκ, 66 ετών, που διαμένει στην επαρχία Τζιανσί, υπέφερε συχνά από στομαχικούς πόνους και βήχα από ηλικία 26 ετών, μέχρι που ένας ηλικιωμένος, που ονομαζόταν Γιανγκ Ντινγκσάι, του συνέστησε να τρώει βατράχους από τα δένδρα ως γιατρικό.

 “Αρχικά, ο Μουσένγκ δεν τολμούσε να φάει ένα ζωντανό βατράχι που σπαρταρούσε, αλλά όταν είδε τον Ντινγκσάι να καταπίνει ένα, έφαγε δύο χωρίς σκέψη. Υστερα από ένα μήνα κατανάλωσης ζωντανών βατράχων οι πόνοι στο στομάχι και ο βήχας σταμάτησαν εντελώς”, σύμφωνα με την εφημερίδα “ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ”.

Τα επόμενα χρόνια ο Τζιάνγκ πρόσθεσε στο διαιτολόγιό του ζωντανούς ποντικούς, νεογέννητους αρουραίους και πράσινα βατράχια και μία φορά έφαγε σε μία μόλις ημέρα 20 ποντικούς, προσθέτει η εφημερίδα. Πέρασε το δικό του στομάχι, αλλά θα μας πιάσει το δικό μας μ’ αυτά που ακούμε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα