Έγινε κι αυτό: Δεξίωση με μπέργκερ και πίτσες στο Λευκό Οίκο

Έγινε κι αυτό: Δεξίωση με μπέργκερ και πίτσες στο Λευκό Οίκο
Ο Ντόναλντ Τραμπ μπροστά στα... μπέργκερ AP

Πηγαίνεις στο Λευκό Οίκο. Πιστεύεις ότι θα φας καλά. Και τελικά ο Τραμπ σου βγάζει μπέργκερ, πίτσες και τηγανιτές πατάτες. Ε, όχι!

Στις ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ μπορούν πλέον να συμβούν τα πάντα. Ακόμα και το να δώσει δεξίωση ο Λευκός Οίκος με μπέργκερ, πατάτες και πίτσες.

Αν νομίζετε ότι πρόκειται για fake news ή κάποια ωραία τρολ είδηση, γελιέστε. Συνέβη πραγματικά τα ξημερώματα της Τρίτης όταν την πύλη του Λευκού Οίκου πέρασε η ομάδα των Clemson που κέρδισε το κολλεγιακό πρωτάθλημα στο αμερικανικό φούτμπολ.

Λόγω λοιπόν του shutdown, το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού του Λευκού Οίκου δεν εργάζεται, οπότε επίσημο φαγητό…γιοκ. Ποια ήταν η λύση; Να πληρώσει ο… κιμπάρης Τραμπ για junk food απ’ έξω.

Ετσι λοιπόν τα κολεγιόπαιδα, συνηθισμένα στα μπέργκερ, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να γευματίσουν κατ’αυτόν τον τρόπο δίπλα στον Πρόεδρο ο οποίος μάλλον δεν ένιωσε καμία ντροπή.

Αλλωστε, το πιο σημαντικό για τον ίδιο είναι να εξασφαλίσει τα χρήματα για να χτίσει το τείχος που ονειρεύεται στα σύνορα με το Μεξικό. Τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα