Εγκαταλείπουν το πλοίο

default image

Ένας από τους στενότερους συμβούλους του αμερικανού προέδρου Μπους, ο Νταν Μπάρτλετ, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους

Ένας από τους στενότερους συμβούλους του αμερικανού προέδρου Μπους, ο Νταν Μπάρτλετ, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Η παραίτηση του Μπάρτλετ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την υλοποίηση του πολιτικού προγράμματος του προέδρου Μπους και όλων των πτυχών της επικοινωνιακής στρατηγικής του, θα ισχύσει από τις 4 Ιουλίου.

Ο 36χρονος Νταν Μπάρτλετ δήλωσε ότι σκεφτόταν εδώ και μήνες να παραιτηθεί και ότι αποφάσισε πως τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βρει μια λιγότερο απαιτητική δουλειά ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των τριών παιδιών του, τα οποία είναι όλα ηλικίας κάτω των 4 ετών. Είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης του αμερικανού προέδρου που φεύγει από το πλευρό του μετά την παραίτηση τον περασμένο Νοέμβριο του υπουργού Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ.

“Η συμβολή του είναι ανεκτίμητη. Εκτιμώ την κρίση του και τη φιλία του”, αναφέρει ο πρόεδρος Μπους σε ανακοίνωσή του στην οποία σημειώνει ότι κατανοεί “την απόφασή του να βάλει προτεραιότητά του την οικογένειά του”. Τι να πει ο πρόεδρος; Το πλοίο βυθίζεται και όλοι σπεύδουν να το εγκαταλείψουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα