Έκοψε τα φρένα στο αυτοκίνητο της συντρόφου του για να φτιάξει πίπα κρακ

Έκοψε τα φρένα στο αυτοκίνητο της συντρόφου του για να φτιάξει πίπα κρακ
16WNEP

Ένας 39χρονος άνδρας από την Pennsylvania κατηγορείται για το θάνατο μητέρας πέντε παιδιών, αφότου ομολόγησε πως της έκοψε τα φρένα... για να τη βοηθήσει.

Ένας άνδρας από την Pennsylvania ομολόγησε πως έκοψε τα φρένα στο αυτοκίνητο της κοπέλας του, για να φτιάξει πίπα κρακ! Η έμπνευση του στοίχισε τη ζωή της γυναίκας.

Aυτόπτης μάρτυρας ανέφερε, σε ποινική καταγγελία, πως είδε, στις 22 Αυγούστου, το αυτοκίνητο της 38χρονης Tammy Fox να πηγαίνει με 80 χιλιόμετρα. Έδειχνε να είναι ανεξέλεγκτο, με τα φώτα των φρένων να αναβοσβήνουν πριν τελικά το όχημα βγει εκτός πορείας, πέσει σε δυο παρκαρισμένα αυτοκίνητα και σταματήσει σε δέντρο. Η Fox κατέληξε στο Geisinger Community Medical Center, του Scranton.

 

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, η γυναίκα ήταν το προηγούμενο βράδυ με τον 39χρονο σύντροφο της, John Jenkins. Στα δικόγραφα αναφέρεται πως ο Jenkins είχε δηλώσει ότι η κοπέλα του είχε τρελαθεί, αναζητώντας έναν τρόπο να πάρει δόση κρακ. Αφότου οι αρχές εντόπισαν το πρόβλημα στα φρένα, ο Jenkins παραδέχθηκε ότι έκοψε τα φρένα για να της φτιάξει μια πίπα και να πάρει τη δόση της. Πρόσθεσε ότι δεν είχε ιδέα από αυτοκίνητα και αυτό που έκανε ήταν να κόψει ό,τι βρήκε, στο κάτω μέρος, που μπορούσε να του φανεί χρήσιμο.

Η Fox ήταν μητέρα πέντε παιδιών και βασική μάρτυρας σε υπόθεση εναντίον διεφθαρμένων εργαζομένων στη φυλακή της Lackawanna County, για σεξουαλική επίθεση σε φυλακισμένες. Ο Jenkins φυλακίστηκε, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, χωρίς το δικαίωμα εγγύησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα