Έλον Μασκ: Αντιδράσεις στο Twitter για σεξιστική ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου

Έλον Μασκ: Αντιδράσεις στο Twitter για σεξιστική ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου
Ο Ελον Μασκ AP Foto/ Benjamin Fanjoy

Χιλιάδες είναι τα επικριτικά σχόλια κάτω απαράδεκτη ανάρτηση του ιδιοκτήτη του Twitter, Ελον Μασκ.

Σφοδρά “πυρά” δέχεται -δικαιολογημένα- τις τελευταίες ώρες ο επικεφαλής του Twitter, Ελον Μασκ, μετά από μια απαράδεκτη και άκρως σεξιστική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του.

Ο δισεκατομμυριούχος επέλεξε να αναρτήσει μια σεξιστική εικόνα προκειμένου να απαντήσει σε όσους χρήστες του Twitter εκφράζουν παράπονα ότι βλέπουν στην αρχική τους σελίδα πολλές αναρτήσεις του.

Κάποιοι απόρησαν γιατί τούς εμφανίζονται tweets του Ελον Μασκ παρ’ όλο που δεν τον ακολουθούν στο Twitter, ενώ άλλοι χρήστες, την ίδια στιγμή, διαμαρτυρήθηκαν ότι η ροή τους στο Μέσο έχει κατακλιστεί με αναρτήσεις του μεγιστάνα.

Παρόλο που ο ακριβής λόγος πίσω από αυτά παραμένει άγνωστος, αρκετοί χρήστες εικάζουν ότι οφείλεται στις αλλαγές που εφαρμόζει το Twitter.

Εντονες αντιδράσεις

Ωστόσο, στον ιδιοκτήτη του δεν άρεσε το γεγονός ότι κάποιοι εκφράζουν ανοιχτά την όποια διαφωνία τους και αντέδρασε με μια άκρως σεξιστική εικόνα.

Κάποιοι έσπευσαν να επισημάνουν η εικόνα που δημοσίευσε ο Μασκ αποτελεί στιγμιότυπο από ταινία πορνό και δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό. Άλλοι λένε ότι ο Μασκ “τουιτάρει” πράγματα για τα οποία κάποιος χρήστης του Twitter θα είχε μπλοκαριστεί σε περίπτωση που προέβαινε σε αντίστοιχη κίνηση.

“Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, φεύγω επίσημα από το Twitter τώρα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανες αυτό” αναφέρεται σε ένα από τα χιλιάδες επικριτικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση, με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για “άθλιες πρακτικές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα